Nominert til Årets mat- og drikkeprodusent 2015

Sammen med Mondelez Norge og Maarud AS er Hansa Borg Bryggerier nominert til prisen Årets mat- og drikkeprodusent.

– Vi ønsker å vise frem gode bedrifter sier Knut Maroni, leder av juryen og adm. direktør i NHO Mat og Drikke, i en pressemelding.
 
Vinneren av prisen blir offentliggjort på NHO Mat og Drikkes temadag den 17. mars 2015. Prisen gis til en kandidat som siste kalenderår har utmerket seg innenfor områdene bedriftskultur, innovasjon og produktutvikling, markedsføring, kompetanseutvikling og miljø.
 
Om Hansa Borg Bryggerier skriver juryen: "Hansa Borg Bryggerier AS har de senere årene arbeidet bevisst med innovasjon og produktutvikling. Dette har blant annet resultert i lansering av en ny type spesialøl som har bidratt til å styrke merkevarene, lønnsom kategorivekst og økte markedsandeler. Samarbeidet mellom ledelse og ansatte er godt og preget av respekt og god dialog. Bedriften har en høy andel fagarbeidere innenfor kjernevirksomheten og arbeider kontinuerlig med å øke de ansattes kompetanse. Hansa Borg Bryggerier arbeider kontinuerlig med miljø, og i 2013 oppnådde selskapet en gjenvinningsprosent på 97 av avfall og biprodukter. Bedriften hadde i 2013 en omsetning på 2 728 000 000 kroner (inkl. avgifter. Red.anm.) og et årsresultat på 128 000 000 kroner."
 
- Vi har aldri vært nominert før, og er selvsagt stolte! Det er sterke og tradisjonsrike selskaper vi er nominert sammen med, og vi er uansett resultat fornøyd med å være best blant drikkevareleverandørene, sier administrerende direktør Lars Andreas Midtgaard i en kommentar.

Les mer på NHO Mat og Drikke