Coca-Cola

 

Hansa Borg Bryggerier er stolt av å kunne tilby våre utelivskunder muligheten til å kjøpe flere av Coca-Cola European Partners sine produkter gjennom oss. 

Coca-Cola selges i dag i mer enn 200 land og hele 98 % av verdens befolkning kjenner Coca-Cola som merkevare og den ikoniske flasken som følger produktet på veien fra tapperianlegg til konsumenten som en forfriskende tørsteslukker.

Norge er et av 13 land hvor Coca-Cola European Partners produserer, markedsfører og selger varemerker som Coca-Cola, Coca-Cola Uten Sukker, Fanta, Sprite, Urge, Fuze Tea, Monster, Burn og Chaqwa kaffe. Selskapet har de siste årene utviklet seg i en tydelig retning mot å bli en totalleverandør av drikke, med sterkt fokus på bærekraft gjennom hele verdikjeden. Dette er blitt gjort gjennom utvikling av eksisterende merkevarer og ved lansering av nye merker.

Konkurransekraft er hos Coca-Cola sett i en sammenheng med innovasjoner, redusert sukkerforbruk og generelle elementer for bærekraft, som kommende generasjoner setter høye krav til for å fortsette å være lojale forbrukere av Coca-Cola sine produkter i dag og i fremtiden. Dette bygger bærekraftig lønnsom vekst gjennom hele verdikjeden.

Som kunde av Hansa Borg Bryggerier er det viktig at dere også fører sortimentet som deres gjester etterspør innenfor alkoholfrie kategorier. Gjennom vårt samarbeid med Coca-Cola håper vi at vi dekker dette på en best mulig måte, i kombinasjon med våre egne alkoholfrie produkter.

Varer bestilles via Kundeportalen hansaborghandel.no