Tilbake til verdens beste bransje!

Det er med stor glede vi kan kunngjøre at Joakim Sande går inn i rollen som marketingdirektør i Hansa Borg og Solera Beverage Group fra 18. september 2023.

– Ansettelsen av Joakim er i tråd med våre ambisjoner om å drive trendene innenfor drikkevaresegmentene og være en foretrukket multidrikkevareleverandør og partner i Norge, sier direktør i Hansa Borg og Solera Beverage Group, Jakob Simmelsgaard.

Joakim Sande har en omfattende kommersiell bakgrunn, og har jobbet med merkevareledelse i over 20 år. Med hans kompetanse og erfaring, er vi trygge på at vi vil lykkes med å ta ut synergier i en samlet portefølje og gå inn i nye kategorier, slik at vi blir en komplett og enda mer attraktiv drikkevareleverandør i det norske markedet.

Joakim kommer fra stillingen som Business Director i mediebyrået OMD. Han har tidligere jobbet over 15 år i drikkevarebransjen, hvor han blant annet ledet marketingavdelingen i Ringnes, var globalt ansvarlig for Carlsberg-merkevaren i København og sentral i å starte Carlsberg sitt selskap i India, hvor han også bodde.

– Jeg gleder stort til å komme tilbake til verdens beste bransje og bli kjent med nye kollegaer og nye merkevarer. Sammen med marketing-teamet og resten av organisasjonen ser jeg frem til å videreutvikle porteføljen og skape magiske opplevelser for våre kunder, sier Sande.

 

Om Hansa Borg og Solera Beverage Group
Vi ønsker å være DET FORETRUKNE VALGET innenfor drikkevaresegmentene som utfordrer status quo ved å gjøre det bedre hver dag på en morsom, smidig og bærekraftig måte, og skape gode og hyggelige øyeblikk for våre forbrukere. Vi har vært blant de mest innovative aktørene innenfor drikkevaresegmentet de siste årene, og er stolte over å vår produktportefølje som inneholder sterke nasjonale og internasjonale merkevarer innenfor øl, cider, ferdigdrink, nolo, energidrikk, vin og brennevin.

Pressekontakt:
Stina Kildedal-Johannessen 
Media | Hansa Borg Bryggerier