Hansa Borg & Solera Beverage Group utvider samarbeidet med Diageo

31. mars 2023 | Hansa Borg & Solera Beverage Group har inngått en langsiktig avtale om å utvide sitt partnerskap med Diageo til å omfatte alle produktene i Diageos brennevinsportefølje for det norske markedet.

Hansa Borg & Solera Beverage Group har tidligere inngått en samarbeidsavtale med Diageo for salg, distribusjon og markedsføring av Diageos ferdigdrinkportefølje i Norge. Ved å utvide avtalen styrker Hansa Borg & Solera Beverage Group sin posisjon som en multidrikkevarevirksomhet i det norske markedet, med en enda sterkere portefølje å tilby kunder innen On-Trade (uteliv) og Vinmonopolet.

Direktør i Hansa Borg & Solera Beverage Group, Jakob Simmelsgaard, sier:
– Det er med stor ære vi i dag kunngjør vårt strategiske partnerskap med Diageo, den globale lederen innen alkoholholdige drikkevarer, med en eminent samling av ledende merkevarer. Hos Hansa Borg & Solera Beverage Group er vår ambisjon å være det foretrukne valget for våre kunder og partnere i Norge, som tilbyr den bredeste og mest attraktive drikkevareporteføljen. Partnerskapet med Diageo støtter vår ambisjon, og jeg er sikker på at vi sammen kan skape enda mer verdi og muligheter for våre kunder.

– Vi er begeistret over å samarbeide med Hansa Borg & Solera Beverage Group, sier Eray Cayirli, kommersiell direktør i Diageo Nordics. – Deres omfattende distribusjonsnett og markedskompetanse vil være uvurderlig for å hjelpe oss med å utvide vårt fotavtrykk i Norge. Vi ser frem til å jobbe sammen og tilby best mulig service og utvalg av premiumprodukter til våre kunder.

Avtalen trer i kraft fra 1. juli 2023. Partene er enige om ikke å opplyse om kontraktens økonomiske verdi.

Diageo har vært en betrodd partner for Hartwall, Royal Unibrews finske virksomhet, gjennom flere år. Vi ser frem til å utvide partnerskapet til Norge.

 

Om Hansa Borg & Solera Beverage Group
Hansa Borg & Solera Beverage Group har en ledende markedsposisjon innen drikkevarer i Norge. Selskapet, som eies av Royal Unibrew, er representert innen alle drikkevarekategorier i Norge med en stor portefølje av egenproduserte drikkevarer, supplert med spennende produkter med og uten alkohol fra produsenter over hele verden.
Selskapet leverer produkter til on-trade- og off-trade-kanalene i Norge. Vårt mål er å tilby drikkevarer av høy kvalitet til enhver anledning og å være en foretrukket drikkevarepartner.
www.hansaborg.no https://www.solera.no/

Om Diageo
Diageo er en global leder innen alkoholholdige drikkevarer med en enestående samling av merker, inkludert whisky fra Johnnie Walker, Crown Royal, JεB og Buchanans whiskyer, vodkamerkene Smirnoff, Cîroc og Ketel One, Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray og Guinness. Diageos produkter selges i mer enn 180 land rundt om i verden. Selskapet er notert på både London Stock Exchange (DGE) og New York Stock Exchange (DEO). For mer informasjon om Diageo, besøk www.diageo.com.

 


MEDIEKONTAKT:
Stina Kildedal-Johannessen
Leder kommunikasjon og bærekraft
Hansa Borg & Solera Beverage Group
stina.kildedal-johannessen@hansaborg.no
M: +47 934 12 301