Hansa Borg & Solera Beverage Group styrker vinteamet

Hansa Borg & Solera Beverage Group har denne måneden har fått på plass tre nye og erfarne selgere og sommelierer.

Simon Valland har kommet inn som ny Area Sales Manager Wine på Vestlandet, Cathrine Vangen på Østlandet og Emil Kringhaug i Trøndelag.

– Det gleder oss å meddele at vi har fått tre nye, erfarne selgere med på laget, som vil bidra til å styrke vår synlighet og lokale tilstedeværelse i Norge. Cathrine, Emil og Simon har alle lang fartstid i bransjen og skal jobbe med salg til Horeca-markedet av drikkevarene i vår omfangsrike portefølje, med hovedvekt på vin, sier Simon Pizzoni, Head of KAM and Wine i Hansa Borg & Solera Beverage Group.

Hansa Borg & Solera Beverage Group har en klar strategi om å være det foretrukne valget for kunder og samarbeidspartnere i Norge.
– For å lykkes må vi være tett på markedet og tett på kundene. Nyansettelsene gir oss enda sterkere fotfeste lokalt, og støtter våre ambisjoner om å være en profesjonell og kunnskapsrik partner for våre kunder, sier Pizzoni.

Møt våre nyansatte:
Simon Valland – Area Sales Manager Wine, Vestlandet
Simon startet sin karriere hos oss i Oslo, og har nå vendt snuten hjemover til Bergen for å fortsette hverdagen med nye kollegaer på Kokstad, med ansvar for eksisterende og nye kunder langs Vestlandskysten. Simon er utdannet sommelier og har lang fartstid i Horeca-bransjen. Han har jobbet på restauranter som Altona, Pergola, Hardangerfjord Hotel, Kippers og Lysverket for å nevne noen.

Cathrine Vangen – Area Sales Manager Wine, Østlandet
Cathrine Vangen har erfaring fra restaurantbransjen både som bartender, servitør og sommelier. Utover dette har hun jobbet som Horeca- og dagligvareselger for Lervig. Den siste tiden har hun jobbet som selger og product activation manager for Moestue Grape Selection. Cathrine vil jobbe med salg til Horeca-markedet på Østlandet, med Oslo som base.

Emil Kringhaug – Area Sales Manager Wine, Trøndelag
Emil Kringhaug har lang fartstid i Horeca-bransjen, med erfaring fra både enkeltstående restauranter og barer til de store hotellkjedene i stillinger som servitør, restaurantsjef og daglig leder. Den siste tiden har han arbeidet som selvstendig næringsdrivende konsulent i Horeca-bransjen, der han har jobbet for å heve kompetanse og kvalitet på hoteller og restauranter. Emil vil ha sin base i Trondheim, med ansvar for Trøndelag og nordover.

Hjertelig velkommen skal dere være!