Olden nå tilgjengelig på Kolonial.no

Når du drikker Olden, drikker du et av de reneste naturlige mineralvann naturen har å by på. Fremover vil det være mulig å bestille Olden på døren via Kolonial.no – Norges største matbutikk på nett.

Olden er et naturlig mineralvann med opprinnelse fra Blåfjellskilden i Oldedalen. Isen, som vannet stammer fra, har ligget beskyttet i flere tusen år. Etter hvert som isen smelter fra undersiden av breen, renner vannet igjennom fjellgrunnen som hovedsakelig består av den harde bergarten Gneis. På sin vei gjennom grunnen blir vannet tilført mineraler. Det krystallklare vannet strømmer med godt trykk gjennom rør fra kildeutspringet og direkte inn i tapperiet vårt i Olden, i Stryn kommune.

I Olden har vi en klimanøytral produksjon og strenge kvalitetskrav som sikrer at vannet er uberørt og ubehandlet inntil det tappes på flasker. Vi er glade for å kunne tilby Olden til kunder på Østlandet gjennom nettsiden til Kolonial.no, en butikk som også har fokus på bærekraft, norske varer, kvalitet og holdbarhet.  

Olden-vannet er krystallklart, har et lavt saltinnhold, og en god og frisk smak. Visste du at kullsyrevannet fra Olden har et av de laveste saltinnholdene, sammenlignet med andre kullsyreholdige vann? #kildentilnoegodt

Kolonial.no fører følgende produkter fra Olden:
Olden uten kullsyre 0,5 l
Olden Frisk Eple med kullsyre 0,5 l
Olden Frisk Eple med kullsyre 1,25 l
Olden med kullsyre 0,5 l (kommer)

Søk etter Olden på Kolonial.no, så får du opp sortimentet vårt.

Les mer om Olden på www.olden.no

Olden er fullkomment rent, krystallklart og urørt av moderne forurensing – rett og slett kilden til noe godt!