Utvidet samarbeid med TINE

Hansa Borg Bryggerier vil fra 2021 utvide sitt samarbeid med TINE på distribusjon av kolli til utelivsbransjen til også å inkludere Bergen, Oslo og sentrale deler av Østfold/Viken.

Hansa Borg har samarbeidet med TINE siden 2013 i de fleste deler av landet og har god erfaring med dette.

- Effektiv distribusjon og godt utnyttet transport er et vesentlig moment i bedriftens strategi for bærekraft. Et utvidet samarbeid med TINE styrker vår fleksibilitet, samtidig som det gjør oss mer bærekraftig, både miljømessig og i et økonomisk perspektiv, sier Cato Johnsen, direktør for supply chain i Hansa Borg Bryggerier.

Distribusjon av tankøl fortsetter uendret som i dag, direkte ut fra alle bryggeriene til Hansa Borg. Ledetider og servicenivå vil også fortsette som før, det samme gjelder ordreopptak, kundeplukk og fakturakontroll.

- TINE holder et høyt servicenivå, har gode verdier og tar ansvar for miljøet. Sammen skal vi gjøre vårt ytterste for å sikre at alle våre kunder blir godt ivaretatt, sier Johnsen.

Det utvidede samarbeidet med TINE omfatter rundt seks prosent av volumet Hansa Borg selger på ett år. Hoveddelen av Hansa Borg sine varer distribueres allerede av ASKO, COOP, Rema og TINE.

Distribusjon av tankøl vil også fremover håndteres av Hansa Borg Bryggerier.