Øl- og drikkevareambassadør

Brenner du for å skape gode opplevelser? Vil du være med å fremme kultur, kunnskap og engasjement? SØKNADSFRIST UTLØPT

Alle elsker en god historie! Er du en som elsker å formidle slike historier? Får du energi av mennesker? Vi er et bryggeri med flere 100 års erfaring og med mange gode historier som bare venter på å bli fortalt. Vil du være med å formidle vår lidenskap til vårt håndverk og vår visjon om å bringe glede, nytelse og smak til folket? 

Hos oss har du nå muligheten til å være med på en helt unik reise. Vi har stolte bryggerier i Sarpsborg, Kristiansand og Bergen. Det er mange som ønsker å besøke oss både hjemme og på ølfestivaler for å lære mer om vår kultur og tradisjoner, og ta del i vår kunnskap om øl og smak. Vi ønsker å satse sterkere nasjonalt for sammen å kunne skape enda bedre opplevelser for kunder så vel som forbrukere i møte med oss.  

Som vår øl- og drikkevareambassadør vil du være med på å videreutvikle våre konsepter rundt dette, og skape opplevelser og formidle kunnskap om smak, kultur, historie, øl, cider og andre produkter. Du vil servere øl og lære besøkende om øl til mat – og gjennom dette videreformidle en ansvarlig øl – og drikkekultur. Du vil få jobbe med våre anerkjente nasjonale og internasjonale merkevarer, og vil være en del av et engasjert, dedikert og ambisiøst team, som har et sterkt fokus på å vinne i markedet, gjennom tett og godt samarbeid med interne og eksterne aktører.

Som vår dedikerte øl- og drikkevareambassadør vil du ha følgende hovedansvarsområder:

• Formidling: Videreutvikle våre konsepter rundt hvor og hvordan vi formidler vår kultur og kompetanse både lokalt, på ølfestivaler og gjennom ulike digitale kanaler 

• Kunnskap om øl/ølskole: Videreutvikle vår ølopplæring/ølskole både internt, til våre profesjonelle samarbeidspartnere og til våre forbrukere. Både gjennom kurs, smaking men også digitalt gjennom vår digitale kundeportal (e-læring)

• Opplevelser: Hovedansvar for å videreutvikle og samordne våre lokale tilbud om omvisning/smaking/ølskole. Ansvar for planlegging og gjennomføring av omvisninger/smaking/ølskole ved vårt bryggeri i Bergen

• Ambassadør: Ansvarlig for planlegging og gjennomføring av ølfestivaler hvor vi er tilstede. I samarbeid med vår kommunikasjonsansvarlige være vårt ansikt utad i aktuelle debatter og i vår kommunikasjon rundt øl- og drikkevarekultur

Du har:

• Helst minst 3-5 års B2B erfaring fra HORECA/utelivsmarkedet

• Gjerne erfaring som restaurantsjef, barsjef, kokk, brygger eller lignende

• God forretnings- og økonomiforståelse (du vil ha budsjett- og resultatansvar)

• Bachelor innen markedsføring, strategi eller kommunikasjon, alternativt relevant erfaring som kan kompensere

• Flytende i norsk og engelsk skriftlig og muntlig er et krav

• Generell god IT-forståelse, med god kjennskap til Power Point og Excel og gjerne E-commerce

• Dokumentert erfaring fra historiefortelling og formidling, gjerne gjennom bruk av SoMe 

• Førerkort klasse B, må disponere egen bil

• Prosjekterfaring. Det er ønskelig at du kan vise til tidligere erfaring med strukturert selvstendig arbeid og lønnsomhetsbetraktninger/utarbeidelse av business caser du har laget hva gjelder kostnad, inntjening og verdi av nye prosjekter (kan være fra jobb, studier eller privat).

Du er: 

Øl- og drikkevarambassadør hos oss er en spennende og utviklende jobb for deg som elsker å formidle og som er både allsidig, kreativ og engasjert i arbeidet ditt. Du er sosial, raus og utadvendt med et bredt nettverk av mennesker rundt deg, og du trives med å bygge nye relasjoner. Du er nysgjerrig og initiativrik, følger med på trender og oppsøker ny kunnskap. Du er selvstendig og strukturert og et arbeidsjern som ser muligheter fremfor problemer. Du trives med å ha flere baller i luften og har evnen til å lande dem. Du sprer entusiasme og evner å samle folk om et felles mål og retning. 

Flinke folk har mange muligheter. Hvorfor skal du velge oss?

Vi er Norges største norskeide bryggerikonsern og har som visjon å være landets mest berømte leverandør av glede, nytelse og smak. Verden er i endring, det er vi også. Hverdagen hos oss er preget av action, humor og glede, og en dedikasjon til faget vårt. Og ikke minst stolthet over å få til noe stort sammen! Vi i Hansa Borg Bryggerier ønsker å gjøre en forskjell, og vi håper du vil bidra.

Vi GLEDER oss til å høre fra deg!

Stillingen rapporterer direkte til Marketingsjef. Du vil ha kontorsted ved vårt hovedkontor i Bergen, men stillingen innebærer noe reisevirksomhet og noe arbeid på kveldstid og helg. Vi har konkurransedyktige betingelser. 

Har du spørsmål til stillingen? Ta kontakt med Marketingsjef Theodor Espelid. Mobil: 994 66 303, e-post: theodor.espelid@hansaborg.no
Send din CV og søknad til oss så snart som mulig via vår annonse på finn.no. 

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=155789357 - SØKNADSFRIST UTLØPT