Alkoholfritt juleøl i vekst

Flere velger alkoholfritt – og det gjelder også i julesesongen. Hansa Borg Bryggerier satser på å selge om lag 20 prosent mer Santa Clausthaler i år enn i fjor.

Flere ønsker et alkoholfritt alternativ i julehøytiden og denne sesongen planlegger vi å selge 250.000 liter Santa Clausthaler, altså rundt 750.000 bokser (0,33) alkoholfritt juleøl.

Det er mange grunner til at flere velger alkoholfritt. For det første treffer alkoholfritt øl på flere viktige drivere i drikkevarekategorien. Alkoholfritt øl inneholder for eksempel færre kalorier enn en vanlig øl, i tillegg til at produktene inneholder lite sukker og naturlige ingredienser. De siste årene har det også kommet flere produkter og smaksvarianter innenfor kategorien, noe som gir større valgfrihet og rekrutterer flere forbrukere.

Det er viktig for Hansa Borg å kunne tilby produkter som passer til enhver situasjon. Alkoholfritt øl er et rimeligere alternativ. I tillegg er alkoholfritt blitt trendy – spesielt blant dem som er opptatt av sunnhet og helse, og at vi ser at de unge i større grad en tidligere velger enten alkoholsvakt eller alkoholfritt.

Med Santa Clausthaler kan du nyte en god øl uten alkohol som passer godt til julematen.