Perle & Bruse julesanghefter - nostalgi og barndomsminner

De tradisjonsrike julesangheftene som mange kanskje husker igjen fra sin barndoms jul finnes selvsagt ennå. Vi deler årlig ut noen tusen av disse til dem som vil ha julens sanger i et tradisjonsrikt hefte. Nå har vi et begrenset opplag igjen til utdeling i år.

Perle & Bruse julesangheftene kom første gang ut i 1954, og har blitt et tradisjonsrikt innslag på mange juletrær opp gjennom årene. Vi får stadig spørsmål om juleheftene, og deler ut til dem som vil ha. De er spesielt populære ved juletilstelninger i lag og foreninger, og bringer frem mange gode minner fra barndommens jul for mange, og bidrar til julestemningen. 

Heftene har ikke endret seg spesielt mye opp gjennom årene, og inneholder som før de gode gamle julesangene og Nissesangen om Hansabrusen.

Nå har vi et begrenset opplag igjen for utdeling i år. Vi må derfor begrense antallet til 20 stk. for barnehager, klasser, lag, foreninger etc., og tre hefter per person for privatpersoner.

Julesangheftene kan hentes i vakten på Hansa Bryggeri. Mandag – torsdag mellom kl. 0600-2000, fredag mellom kl. 0600-1800.

Er du utflyttet bergenser eller av andre årsaker bor så langt fra bryggeriet at henting blir vanskelig kan du ta kontakt med oss på epost: Karin.Berland[@]hansaborg.no