Hansastafetten 2013

Onsdag 8.mai ble den årlige og tradisjonsrike Hansastafetten vellykket gjennomført med totalt 14 deltakende lag fra ulike Bergensbedrifter. I herreklassen vant politiet med dagens beste tid. De brukte 17.35 minutter på den ca. 6 km lange løypen.

I herreveteranklassen vant Team Muskelterapi (19.33 min), mens Team Haukeland kom inn som nr.2 med 20.23 min. I dameklassen sikret Team Haukeland seieren med tiden 21.10, foran Team Bergenslærende (21.29).

Team Melkesyre
Team Melkesyre.

Åpenmiksklassen er den klassen hvor det tradisjonelt stiller flest lag - 10 lag i årets stafett. Her stakk Team Melkesyre, som er et lag sammensatt av løpsglade folk fra ulike bedrifter, av med seieren med en fremragende tid på 18.41. KPMG kom på 2. plass i denne klassen (18.50 min), og bronsen gikk til Ernst & Young (18.55 min).

Team Hansa som stilte lag i åpenmiksklassen kom på 8. plass med en tid på 22.41 min.

Etter selve løpet var det sosial samling i kantinen på Hansa Bryggeri for de omlag 110 deltakerne, med godt å spise og drikke, sang, musikk og dans, og selvsagt premieutdeling.

En stor takk til alle deltakere og til frivillige hjelpere i forbindelse med arrangementet!