Drikkeglede på nett

Mandag 7. juni gikk det nye nettstedet til Bryggeri- og Drikkevareforeningen live. Drikkeglede.no er en fantastisk portal med oversikt over det meste av drikkevarer som en ikke finner på Vinmonopolet. Oppskrifter, bilder, ølinformasjon, historie, sitater…”you name it”.

I sin åpningstale snakket Petter Nome om øl- og drikkevareprodusenters posisjon i Norge, historie, tradisjoner og om norsk bryggeri- og drikkevarekultur.

 

Drikkeglede.no

Alle temaene finnes det lesestoff om på den nye nettportalen til Bryggeri- og Drikkevareforeningen, og mer til. Der kan vi velge øl etter farge, type og bryggeri, og få forslag til ulike matretter som passer til. Brus og vann er selvsagt også godt representert og masse nyttig informasjon er knyttet opp til både kategorier og produkter. I tillegg finnes mye relevant bransjeinformasjon og flotte bilder.

 

Det er første gang en samlet Bryggeri- og drikkevarebransje blir tilgjengelig på denne måten i Norge. – Vi har jobbet døgnet rundt de siste ukene, sa en stolt foreningsdirektør til de applauderende gjestene under markeringsarrangementet.

 

NHO-direktør John G. Bernander stod for den offisielle åpningen.

 

Besøk drikkeglede.no