Alkoholfrie påskeforfriskninger!

I år kan den tradisjonelle gule brusen byttes ut med en friskere variant i en sprekere farge.

Påsken er en høytid full av vårlige farger, og i tiden for sosialt samvær og hygge er påskebrusen sentral.

Schweppes Tropical Fusion er en ny brus; rødlig på farge og med en herlig smak av grapefrukt og guava! Brusen passer ypperlig som en forfriskning etter årets første skitur eller i kinogodstolen for de som tilbringer påsken i byen! Den kommer på halvlitersflasker og finnes over hele landet.

Orangina
Skulle du likevel gå for gul brus også denne påsken, er Orangina et friskt alternativ. Gul på farge og med en sommerlig smak med 12 % juice og fruktkjøtt, og et lavt kullsyreinnhold. En forfriskende drikk i solveggen.

Schweppes Indian Tonic Water
Den originale Indian Tonic er klassiker og kanskje mest kjent for å være basis i kanskje verdens mest kjente drink – Gin Tonic. Den kan også nytes bar med isbiter eller som miks i en rekke andre alkoholholdige og alkoholfrie alternativer. Se mer på: www.schweppeseuro.com

Clausthaler
Clausthaler er et ekte øl, fordi det er brygget som vanlig øl, men er uten alkohol. Dette alkoholfrie ølet passer til det meste. Det går godt sammen med mat, gjerne kjøtt, og kan anvendes som ren tørstedrikk, gjerne etter en sportsøkt. Clausthaler er verdsatt av millioner av Nordmenn gjennom nesten 20 år.

Vann er den ultimate tørstedrikk! Velg gjerne stillvann når du er på farten. De finnes også med smak. Kullsyreholdig vann smaker gjerne best til maten. Det er viktig å drikke mye vann når du nyter alkoholholdige drikker.