Kladd skjema IKKE AKTIVT

DET ER DESSVERRE IKKE MULIG Å SØKE SPONS FOR ØYEBLIKKET

Hansa Borg Bryggerier har gjennom sine regionale bryggerier; Hansa Bryggeri, Borg Bryggerier og sitt produksjons- og tappeanlegg for Olden naturlig mineralvann i Oldedalen, mer enn hundre år lange tradisjoner for å gi tilbake til samfunnet, gjennom bidrag til blant annet aktiviteter og arrangementer innen kultur, idrett og foreningsliv.

Ønsker du å søke om drikkevarespons (i form av Olden, Clausthaler eller julebrus – avhengig av sesong) til ditt lag eller organisasjon etc., vennligst les igjennom teksten under og benytt skjemaet lenger ned på siden. Husk å begrunne hvorfor Hansa Borg skal bidra med sponsorstøtte og hva Hansa Borg får igjen for sponsorstøtten.

Kriterier for at din søknad kan vurderes:
Støtte til bærekraftige prosjekter og veldedige organisasjoner i våre nærmiljø (Bergen, Kristiansand, Olden og Sarpsborg) prioriteres. Vi vil gå gjennom søknader tre ganger i året. De som får tildelt produktspons vil få en tilbakemelding fra oss i mars, mai og/eller i oktober.

Hansa Borg har ikke anledning til å sponse:

  • Søknader som sendes via andre kanaler
  • Politiske organisasjoner
  • Bygninger/infrastruktur/generell drift og vedlikehold – uansett prosjekt
  • Russegrupper (inkl. russebusser)
  • Kontant betaling
  • Privatpersoner
  • Reiser
  • Aktiviteter som kan utgjøre en fare for personer eller miljø

Behandling av søknader:
Vi får inn mange søknader om sponsorstøtte. Vi behandler søknadene tre ganger i året. De som får tildelt sponsing i form av alkoholfrie drikkevarer (Olden, Clausthaler eller julebrus – avhengig av sesong) vil få en tilbakemelding fra oss i mars, mai og/eller oktober.

Har dere blitt sponset tidligere?
Hvilke produkter er dere interesserte i?

Reklame for alkoholholdig drikk er forbudt i Norge. Forbudet gjelder også reklame for andre varer med samme merke eller kjennetegn som alkoholholdig drikk. Derfor er det kun Olden-merkevaren (og Clausthaler) vi kan vise frem under arrangementer eller annet der vi er sponsor. Reklameforbudets formål er å hindre påvirkning som fører til økt etterspørsel av alkoholholdig drikke, i tillegg til å opprettholde forståelse for at alkoholholdige drikkevarer skiller seg fra andre handelsvarer og at det er behov for særskilt regulering som begrenser alkoholforbruket. Vi respekterer lovverket og står for et ansvarlig bruk av alkohol og for at forbruket av produktene våre skal være et positivt element i folks liv. Dette betyr at vi tar til orde for et moderat alkoholforbruk, at vi aldri sponser med alkohol og ikke sponser privatpersoner.

Vi støtter flere lokale idrettsklubber, veldedige organisasjoner og arrangementer, som blant annet: Skåla Opp, SK Brann, Sarpsborg 08, IK Start, Sparta Sarpsborg Ishockey, Stjernen Hockey, Fredrikstad Fotballklubb, Matsentralen, Blå Kors, Hjelp oss å hjelpe, Kirkens Bymisjon, TV-aksjonen NRK, BI stipendiat, SRF m.fl.