Hæ?

Hæ?

Jo, det er sant! Fra februar blir utvalget av Hansa Borg Bryggeriers produkter redusert til et minimum hos en av Norges dagligvarekjeder. Våre produkter finnes fremdeles i et bredt utvalg i andre butikker.

Grunnen er kjedens bestevennavtale, der enkelte leverandører velges på bekostning av andre.

Her finner dere et bredt utvalg av våre produkter
Vi ønsker å være bestevenn med så mange dagligvarekjeder som mulig. Da når vi nemlig ut til de som er aller viktigst for oss: våre trofaste forbrukere. Og dere vil kunne finne det samme brede utvalget av våre produkter i butikkene til Joker, Meny, Kiwi, Extra, Coop Mega, Coop Marked, Coop Prix, Obs, Jacob’s, Bunnpris, Matkroken, Nærbutikken, Spar og Eurospar over hele landet.

Fra 2016 til 2017 har vi hatt en kraftig reduksjon på antall produkter i Rema 1000:

  • I Vest-Agder er vi redusert fra 20 produkter til 1 produkt - nå kun CB Pils 0,5 L boks.
     
  • I Hordaland fra 31 til 5 produkter - nå kun pils, fatøl, IPA, muligens også white IPA og null, men disse er det frivillig for kjøpmennene å ta inn. Kun 0,5 L boks.  

  • I Østfold fra 17 til 3 produkter - nå kun Borg Pils, Fredrikstad Pils og Østlandets Gull. Kun 0,5 L boks.

I Rema 1000 i landet for øvrig vil det ikke være noen produkter fra Hansa Borg Bryggerier.

Produkter fra Austmann Bryggeri blir dessverre heller ikke tilgjengelig i Rema 1000 i 2017. Produkter fra Nøgne Ø er også ute av Rema på landsbasis, men dagligvarekjeden har åpnet for muligheter for salg av Nøgne Ø i deres butikker i Aust-Agder.

Vi beklager!
Vi beklager at dere forbrukere ikke finner et bredt utvalg av våre produkter i Remas butikker i våre bryggeriers områder, og at dere ikke kan handle noen av våre produkter i denne kjeden i resten av landet.

Vi vil gjerne samarbeide med Rema 1000, og har sagt at vår dør alltid vil være åpen for reforhandling. Vi vil selvsagt også samarbeide med kjøpmennene, og beklager at de nå får et begrenset utvalg av populære regionale og nasjonale merkevarer i sitt vareutvalg.

Les mer om våre produkter 

Om Hansa Borg Bryggerier:
Vi er Norges største norskeide bryggeri- og drikkevareaktør med i overkant av 400 ansatte. Vi er stolte av våre tre bryggerier med lange tradisjoner for kvalitetsprodukter; Christianssands Bryggeri, Borg Bryggerier og Hansa Bryggeri. 

I 2013 overtok vi aksjemajoriteten i Nøgne Ø. Det lille bryggeriet i Grimstad som har vært en viktig aktør i utviklingen av mikrobryggerier i Norge, og i 2016 ble vi deleier i Austmann Bryggeri i Trondheim med 50% aksjeandel. Vi har også Waldemars Mikrobryggeri som vi etablerte i Bergen i 2006, og et svært moderne tappe- og produksjonsanlegg for Olden naturlig mineralvann i Oldedalen i Stryn.

Til sammen har vi over 400 års bryggerierfaring, og er leverandør av noen av de største norske ølmerkene. I tillegg supplerer internasjonale merker våre solide nasjonale- og regionale merkevarer.

Selv om øl er kjernen av vår virksomhet kan vi tilby velsmakende produkter fra et bredt varesortiment som også omfatter mineralvann, juice og sterkere alkoholholdige drikker. Hansa, Borg, CB, Grevens Cider og Olden er våre viktigste egeneide merkevarer. I tillegg har selskapet lisens på produksjon og markedsføring av de internasjonale merkevarene Clausthaler og Heineken.

Les mer om våre bryggerier